Ремонт ПВО система
Врши се генерални ремонт средстава, средњи ремонт средстава или оправка по дефектацији:
  • Средњи ремонт и оправке по дефектацији ракетних система ПВО (Куб и Нева)
  • Радарских система (1РЛ-128, ПРВ 9/16, ПРВ-11, П-12, П-15.
Генерални ремонт ракете ваздух – ваздух (К-13, Р-3Р, Р-13М), оправке по дефектацији ракете Р-73Е, ситне оправке ракете Р-27Р1, оправке по дефектацији ракете ваздух-земља (АГМ-65Б „МАВЕРИК”) и оправка радарске главе ракете земља-ваздух (3М9МЕ и 3М9М3Е).